Eyelash extensions i Aarhus

Eyelash extensions

Med single eyelash extensions fra Lashes & Beauty får du flotte, længere og mere fyldige vipper, der ligner dine egne naturlige vipper og føles som dem.

Inden påsætning af vipperne vil vi tage en snak om dine ønsker til fylde, længde, kurve og vippetype. Vi finder sammen den bedste løsning for dig med udgangspunkt i dine naturlige vippers længde og tykkelse, så dine vipper ikke tager skade.

Hos Lashes & Beauty har vi flere forskellige lime. Har du sensitive øjne eller sarte øjenomgivelser, kan vi vælge en lim derefter, men som udgangspunkt vil vi bruge den mest holdbare lim, så vipperne bliver siddende så længe som muligt.

Ved et nyt sæt eyelash extensions bliver der påsat extensions på flest mulige vipper. For at vedligeholde eyelash extensions, anbefales en opfyldning cirka hver 3. uge.

Vær opmærksom på, at nypåsatte extensions ikke må udsættes for vand, damp og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde.

Brug af olieholdig makeupfjerner frarådes, da det kan opløse limen.

Bonuskort

Som fast kunde hos Lashes & Beauty får du 50 % på hver 10. opfyldning. Obs! kortet skal medbringes for at få stempel eller rabat.